Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Mulțumesc că mi te-ai întâmplat

Minunatele fotografii alb-negru ale secolului XX

32 de mari fotografi în mai puțin de patru minute. În ordinea apariției lucrărilor:  Robert Doisneau (0:03), Horst P. Horst...

Continuare...


Powered by

Autor: Laura

Mulțumesc că mi te-ai întâmplat

Laura30 March 2016

multumescMulțumesc. Mulțumesc că mi te-ai întâmplat, mulțumesc că te-am iubit și mulțumesc că am avut brațele tale care să-mi aducă aminte de acasă.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Ceea ce știu e că nu sunt a ta și că o alta iți va fi; ceea ce știu e că cerul e prea aproape pentru a măsura distanța până la el și a o compara cu distanța ce va trebui să o las să ni se întâmple. Ceea ce știu e că dorul mă va sfâșia și că tot golul ce-l voi simți îl voi vărsa în râuri de cuvinte mute, oarbe, ne-nțelese.

Îmi vei lipsi cu fiecare lună plină, cu fiecare floare de cireș sau trandafir, cu fiecare cer vișiniu și ploaie-n luna mai. O să-ngrop amintirea și îi voi vizita mormântul până voi uita drumul într-acolo. Mi-ai fost și furtună și soare, m-ai ridicat tot atât cât m-ai și doborât. Te-am urât tot atât cât te-am și iubit. N-am văzut cum mă pierdeam pe mine, cum mă puneam de bună voie în lanțurile tale și cum mă zideam ca o Ana în zidul tău. Nu mi-am dat seama când am început să te iubesc și încă nu-mi dau seama cum să încetez.

Mulțumesc că mi te-ai întâmplat. N-aș fi crescut și nici nu m-aș fi micșorat în ochii nimănui, nici măcar ai mei. N-aș fi cunoscut limitele disperării și nici orele târzii ale părerii de rău și-ale iertării.

Dragul meu, iartă-mi tăcerea ce va crește între noi.

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Laura

Laura

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri