Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Moving Takahashi

Evadari in cotidian

Două scurtmetraje foarte bine realizate. O Night Divine este scurtmetraj realizat de Eliot Rausch care ne invită să petrecem împreună cu...

Continuare...


Powered by

Moving Takahashi

Sorin Tudorde @
15 February 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

A venit să-i jefuiască apartamentul. Iar acum trebuie să-i salveze viața.

“Băiatul cel rău” se îndrăgostește – aceasta este, pe scurt, povestea din filmul romantic Moving Takahashi. O poveste extrem de des întâlnită în filmele de dragoste. De ce vă recomand totuși filmul lui Josh Soskin? Pentru că, între altele, beneficiază de un scenariu foarte bine scris.

Craig este un muncitor cu un salariu modest în cadrul companiei de mutări de mobilier Moving Takahashi. Petrecându-și întreaga zi golind case, singurul lucru permanent din viața lui Craig este visul unui jaf de succes. Un vis pe care îl vede aproape împlinit atunci când patronul îl trimite de unul singur să efectueze mutarea unui client important. Doar că, ajuns în apartamentul cu pricina, Craig descoperă că singura “mobilă” lăsată de client este fiica sa, Juliana, care înghițise o doză masivă de medicamente, iar acum mai are doar 20 de minute de trăit…

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.