Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Moș Nicolae vine la Acuarela

Scurte “povestili”

Sau, altfel spus: scurte povești. Cu stil. Mărturisesc: nu am îndoit niciodată pagina unei cărți pentru a ține minte unde...

Continuare...


Powered by

Moș Nicolae vine la Acuarela

WebCulturade @
5 December 2013

Joi, 5 decembrie, orele 20:00, vă așteptăm să ne ajutați să împodobim brăduțul de la Acuarela.

Am pregătit o nouă serie de Friendly painting cu globuri de lemn prelucrate cu drag de Woodyo. Abia așteptăm să le pictați și să le puneți în brad.

Deschidem geamantanul de donații pentru Merci Charity Boutique, primul concept store caritabil din România: un boutique care face fapte bune. Așa că, orice donație e binevenită!

Un pic după 20:00, Alexandra Ușurelu ne aduce 30 de minute de voie muzicală de la Moș Nicolae. Vine la noi direct de la el și ne împărtășește și nouă secretele lui.

Avem ciuboțele, acadele, luminițe și multe alte surprize frumoase pentru voi. Pregătim ce avem noi mai delicios și mai călduț pentru că Moș Nicolae e Moș Nicolae.

Intrarea este liberă. Rezervări: 0745 662 889, www.cuimbold.ro.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.