Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Miracolul creativitatii

Regizoarea Ada Hausvater a fost decorat de Ministerul Culturii din Franta

Ministerul Culturii și Comunicării din Franța i-a acordat Adei Hausvater – manager al Teatrului Național din Timișoara, regizor, doctor în...

Continuare...


Powered by

Miracolul creativitatii

Sorin Tudorde @
24 March 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Valoarea unei lucrări artistice este dată de talentul celui care o realizează și nu de valoarea materialelor folosite.

Pentru cei mai mulți, afirmația aceasta este evidentă.Însă ea este evidențiată chiar mai mult de creațiile artistei franceze Anastassia Elias. Tot ceea ce vedeți în cadrul acestui material sunt sculpturi realizate în sulurile de carton de hârtie igienică.

Miracolul asociat cu harul de a crea este recunoscut de toată lumea. Dar uneori avem tendința de a trece cu vederea miracolul creativității. Un miracol, zic eu, la fel de mare.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.