Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Militaurii

Umbra lui Vincent. Van Gogh

Cum ar fi dacă picturile lui Van Gogh ar prinde viață? Un scurt moment de magie grafică: demonstrându-și experiența în...

Continuare...


Powered by

Militaurii

Sorin Tudorde @
3 August 2011

Despre “seniorii războiului” numai de bine, nu-i așa?

Blu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști graffiti ai lumii. Dar asta am mai spus-o. Astăzi vă prezint cea mai recentă lucrare semnată de Blu.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


O lucrarea creată în Italia, țara sa natală, pentru festivalul Draw The Line din Campobasso.

Blu este recunoscut pentru faptul că multe dintre creațiile sale conțin mesaje politice. O recunoaștere întărită recent de către oficialii Muzeului de Artă Contemporană din Los Angeles: invitat să participe la celebra expoziție Art in the Streets, Blue a creat o lucrare de mari dimensiuni reprezentând sicrie pe care, în loc de steag, erau așternute bancnote de un dolar. Cum zidul pe care se afla lucrarea se afla față în față cu o clădirea a veteranilor de război, oficialii MOCA au decis, după cum se vede mai jos, să șteargă lucrarea…

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri