Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Mihai Bonciu si bucuria experimentarii prin arta

Opt dintre cele mai cunocute săruturi din istoria artei

Un altfel de test de cultură generală pentru îndrăgostiți. 1892: Henri de Toulouse-Lautrec – În pat: Sărutul 1897: Edvard Munch – Sărutul...

Continuare...


Powered by

Mihai Bonciu si bucuria experimentarii prin arta

Sorin Tudorde @
29 June 2011

Foarte talentat, Mihai Bonciu lasă impresia că lumea oferă, la fiecare pas, un prilej de a experimenta prin artă. O bucurie pentru noi toți.

Fotografie, sculptură cinetică, animație, film. Masterand al Universității de Arta Bucuresti, secția Sculptură, Mihai Bonciu ne aduce aminte că lumea poate fi și altfel decât o știm. Iar privindu-i creațiile, ne reamintim acest lucru, cu bucurie.

Prezentându-vă în continuare Drops Feelings – un scurt și minunat film – și două dintre sculpturile cinetice care fac parte din lucrarea sa de masterat, vă invit să faceți cunoștință cu creațiile lui Mihai Bonciu prin intermediul blogului personal (sunt sigur că veți îndrăgi experimentele sale de noapte și seria de fotografii cu expunere lungă) pe site-ului artistului. Și, de doriți, îl puteți urmări pe Mihai Bonciu pe twitter.Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri