Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Micul luptător

Sarmizegetusa Regia

O frumoasă filmare și câteva lucruri mai puțin știute. 1. Sarmizegetusa Regia a fost capitala Daciei preromane. 2. Nu se...

Continuare...


Powered by

Micul luptător

Sorin Tudorde @
7 January 2013

Undeva, peste mări și țări, într-o țară exotică numită România…

Filmat în București (și având la baza o idee pe care o regăsim și în filmul Danny the Dog), videoclipul realizat de Norman Bates pentru trupa belgiană Roscoe a câștigat, pe 13 decembrie 2012, premiul festivalului belgian Clip That Beat pentru cel mai bun videoclip.

Un videoclip realizat în colaborare cu echipa Saga Film România, în care actorii vorbesc românește pentru ca, prin “exotism”, să confere credibilitate poveștii. Și, în final, iată trei dintre imaginile pe care membrii trupei le-au postat pe pagina lor de facebook; o fotografie “de atmosferă” și două fotografii ale locațiilor.

“Prânzul într-un cimitir de mașini, în mijlocul pustietății, împreună cu câinii locali. “

Locație din centrul Bucureștiului (s-a filmat pe acoperiș).

Locație din “suburbiile Bucureștiului”

Mai multe fotografii pe pagina de facebook a trupei Roscoe.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri