Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Metroul cititorilor

Șase mari orchestre din Europa şi Asia în nouă concerte la RadiRo – evenimentul muzical al toamnei!

Între 23 septembrie și 1 octombrie 2016 Radio România organizează ediția a III-a a Festivalului Internațional al Orchestrelor Radio –...

Continuare...


Powered by

Metroul cititorilor

WebCulturade @
29 March 2013

Luni, 1 aprilie, la 18:00, la stația de metrou Berceni, cititorii pasionați sunt invitați la o călătorie de promovare a lecturii.

Este vorba de startul Maratonului de lectură, organizat de Revista de Povestiri cu sprijinul editurilor – UniversRaoNemiraCasa de Pariuri LiterareVellantCurtea VecheHumanitas, Polirom și Herg Benet – și al partenerilor – Evolio, Bookblog, Smuff, Culture Soup, Cărturești și Metrorex.

Toți cei care cred că cititul e un obicei care merită susținut și care vor să-i contamineze și pe alții cu pasiunea lor sunt așteptați pe 1 aprilie la o călătorie în care timpul va fi păcălit! Cei 200 de cititori pe care Maratonul de lectură vrea să-i aibă alături vor evada pe durata cursei până la stația Pipera în 200 de lumi diferite, deschise de cărțile pe care le vor aduce cu ei. Pentru că fiecare e invitat să vină cu o carte și să citească până la capăt!

Dacă tot vorbim de cărți, participanții sunt încurajați să aducă la start cărțile pentru copii până în 14 ani pe care le pot dona pentru campania organizației World Vision, prin care se urmărește dotarea bibliotecilor din 53 de comunități rurale.

Revenind la adulți, de pe 1 pe 30 aprilie, recenziile scrise de cei 30 de curajoși înscriși în Maratonul de lectură pot fi citite pe revistadepovestiri.ro/maraton.

Urmăriți evenimentul pe Facebook pentru detalii despre startul maratonului și apăsați pe join dacă vreți să vă urcați în metroul cititorilor!

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.