Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Memoria visului

Cand am testat bomba atomica

Din 1945 – anul primei explozii nucleare – și până astăzi, au fost efectuate, în întreaga lume, aproape 2.000 de...

Continuare...


Powered by

Memoria visului

Sorin Tudorde @
2 May 2012

Dacă viața este doar un vis, destinul este memoria sa.

Un destin format din zbateri, din tresăriri, din crâmpeie. Din înlănțuiri fără vreo legătură una cu alta, dar cărora noi ne încăpățânăm să le căutăm un sens unitar. Asemeni mărgelelor de la gâtul unui personaj imaginar: fiecare este un obiect și o poveste în sine, dar – din comoditate, din teamă sau din conveniență – ne mulțumim să le spunem, mai mereu, “șirag”. Și apoi să ne petrecem privirea și timpul mai departe, lăsând în urmă încă un sertar în care am depozitat o amintire.

Imaginile aparțin unei artiste din Estonia care nu spune nimic despre sine în afară de un prenume și o inițială: Irene Z. Un “șirag” sau “mărgele distincte”?

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Doar doua cuvinte: SUNT SUPERBE! Restul este de prisos.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.