Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Memoria visului

Cea mai vanduta carte din Romania

22.000 de exemplare. Acesta este “recordul” stabilit de “Anul Regelui“, semnată de principele Radu al României, cea mai vândută carte...

Continuare...


Powered by

Memoria visului

Sorin Tudorde @
2 May 2012

Dacă viața este doar un vis, destinul este memoria sa.

Un destin format din zbateri, din tresăriri, din crâmpeie. Din înlănțuiri fără vreo legătură una cu alta, dar cărora noi ne încăpățânăm să le căutăm un sens unitar. Asemeni mărgelelor de la gâtul unui personaj imaginar: fiecare este un obiect și o poveste în sine, dar – din comoditate, din teamă sau din conveniență – ne mulțumim să le spunem, mai mereu, “șirag”. Și apoi să ne petrecem privirea și timpul mai departe, lăsând în urmă încă un sertar în care am depozitat o amintire.

Imaginile aparțin unei artiste din Estonia care nu spune nimic despre sine în afară de un prenume și o inițială: Irene Z. Un “șirag” sau “mărgele distincte”?

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Doar doua cuvinte: SUNT SUPERBE! Restul este de prisos.

Comentează

Parteneri