Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Măria Sa, Pământul

Invitatie de nunta

Un model deosebit de invitație de nuntă. După v-am arătat rochiile de mireasă create din baloane și rochiile de mireasă...

Continuare...


Powered by

Măria Sa, Pământul

Sorin Tudorde @
2 April 2013

Fără doar și poate, cea mai frumoasă planetă pe care o cunoaștem. Deocamdată.

Toate secvențele pe care le veți vedea în continuare (de la vulcanul Sarychev la uragunul Irene și de la minunatele lumini în noapte ale Europei la frumusețea Căii Lactee deasupra Africii) sunt formate cu ajutorul fotografiilor realizate de echipajele de pe Stația Spațială Internațională. Un time-lapse care, umplându-ne sufletele de încântare, ne face să ne simțim (măcar un pic) mai umili.

Time-Lapse | Earth – o creație a lui Bruce W. Berry Jr, pe muzica The Cinematic Orchestra.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.