Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Mareție

Copii frumoşi

Copii cuminţi şi norocoşi Să fiţi doar buni şi tot frumoşi În fiecare zi, de veţi primi Căldură-n casă şi...

Continuare...


Powered by

Mareție

Sorin Tudorde @
21 December 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți copaci din lume.

Priviți: se numește Președintele, este un arbore de sequoia, iar punctul acela mic, de culoare roșie, de la baza imaginii, este un om.

The President are o vârstă de aproximativ 3.200 de ani, o înălțime de 75 de metri și un diametru de 8,2 metri. Însă nu este nici cel mai în vârstă copac din lume, nici cel mai înalt, nici cel având cel mai mare diametru. The President este faimos pentru faptul că este cel de-al doilea copac din lume din punct de vedere al volumului: 1.300 de metri cubi trunchiul și încă 250 de metri cubi rădăcinile. Fotografia de mai sus a fost realizată de către o echipă National Geographic.

(via National Geographic)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.