Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Marele vis ecvestru

7 lucruri amuzante. De Paște

Știați că… 1. Ouăle de ciocolată sunt cele mai răspândite dulciuri comercializate de Paște în lumea întreagă; 2. Primele ouă...

Continuare...


Powered by

Marele vis ecvestru

Sorin Tudorde @
12 July 2012

Împreună putem supraviețui ignoranței. Susține și tu Webcultura.

Ne puteți citi astăzi și mulțumită lor.

V-ați imaginat vreodată ceva atât de frumos?

Walking Drawings – desene imense, pe nisipul țărmului, realizate de către oameni și cai.

“Walking Drawings combină elementele – nisipul, marea și aerul – pentru a crea un nou mod de a realiza, a vedea şi a experimenta desenul. Walking Drawings permit celor care iau parte la crearea lor să-și exprime poveștile individuale în cadrul procesului de creație, care, în sine, este suprinzător și emoționant deopotrivă. Desenele devin astfel un canal de exprimare pentru evenimente mai mari, care nu pot fi controlate sau repetate, dar care sunt, în mod inerent, frumoase.”

Priviți.

Walking Drawings este un proiect experimental pe care artistul englez Evewright l-a început în urmă cu opt ani, iar ceea ce ați văzut mai sus este cea mai recentă instlație artistică din cadrul acestui proiect.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.