Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Marele vis ecvestru

“Nu există sacrificiu în iubire”

Despre iubire. Și despre sacrificiu. Iubirea nu este niciodată sacrificiu. Ce înţelegeţi prin cuvântul sacrificiu? Renunţare? Făcând lucruri pe care...

Continuare...


Powered by

Marele vis ecvestru

Sorin Tudorde @
12 July 2012

V-ați imaginat vreodată ceva atât de frumos?

Walking Drawings – desene imense, pe nisipul țărmului, realizate de către oameni și cai.

“Walking Drawings combină elementele – nisipul, marea și aerul – pentru a crea un nou mod de a realiza, a vedea şi a experimenta desenul. Walking Drawings permit celor care iau parte la crearea lor să-și exprime poveștile individuale în cadrul procesului de creație, care, în sine, este suprinzător și emoționant deopotrivă. Desenele devin astfel un canal de exprimare pentru evenimente mai mari, care nu pot fi controlate sau repetate, dar care sunt, în mod inerent, frumoase.”

Priviți.

Walking Drawings este un proiect experimental pe care artistul englez Evewright l-a început în urmă cu opt ani, iar ceea ce ați văzut mai sus este cea mai recentă instlație artistică din cadrul acestui proiect.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri