Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Marele jaf

Despre noi

Urma mâinii tale mi-a rămas pe frunte, Caldă și senină așa cum ești tu, Se deschid în mine întrebări mărunte,...

Continuare...


Powered by

Marele jaf

Sorin Tudorde @
23 September 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Vestul Sălbatic: doi mari răufăcători pregătesc lovitura vieții lor…

O animație amuzantă realizată de Tumblehead Animation. Și, dacă tot a venit vorba:

Vestul Sălbatic este un termen care desemnează zonele de frontieră americane în perioada 1600–1900. Termenul a fost popularizat în literatura de specialitate și în genurile de film occidentale. Imaginea creată asupra acestei regiuni este o luptă continuă între indieni, cowboy, vânători cu capcane și coloniști. Această imagine este semnificativ diferită de realitate, dar există, însă, câteva asemănări. Una dintre problemele Vestului Sălbatic a fost dusă de administrația Statelor Unite ale Americii care încerca să determine respectarea regulilor în acea regiune. (Wikipedia)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.