Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Marele jaf

Chiar daca uit

Tu știi că toate-ncep cu tine Chiar dacă uit și nu îți spun, Umbra-ți sărut și mi-este bine, Curat mi...

Continuare...


Powered by

Marele jaf

Sorin Tudorde @
23 September 2013

Vestul Sălbatic: doi mari răufăcători pregătesc lovitura vieții lor…

O animație amuzantă realizată de Tumblehead Animation. Și, dacă tot a venit vorba:

Vestul Sălbatic este un termen care desemnează zonele de frontieră americane în perioada 1600–1900. Termenul a fost popularizat în literatura de specialitate și în genurile de film occidentale. Imaginea creată asupra acestei regiuni este o luptă continuă între indieni, cowboy, vânători cu capcane și coloniști. Această imagine este semnificativ diferită de realitate, dar există, însă, câteva asemănări. Una dintre problemele Vestului Sălbatic a fost dusă de administrația Statelor Unite ale Americii care încerca să determine respectarea regulilor în acea regiune. (Wikipedia)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.