Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Marcel, cochilia cu pantofi

Gardianul

O parabolă pentru oamenii inteligenți. Despre temerile noastre de fiecare zi, despre pragurile pe care nu avem curajul să le...

Continuare...


Powered by

Marcel, cochilia cu pantofi

Sorin Tudorde @
18 November 2011

Câteva minute de genialitate, pentru copiii mari și mici.

Numele său este Marcel “și este parțial o cochilie, pentru că are pantofi și o față”. 🙂 Marcel the Shell with Shoes On este geniala creație a lui Dean Fleischer-Camp și a câștigat inima a milioane de utilizatori de internet (până la aceasta ora, filmuleșul de mai sus are peste 13 milioane de vizualizări). Și tocmai pentru că este atât de îndrăgit, apariția, acum câteva zile, unei a doua părți a filmului a fost o mare bucurie: în doar cinci zile Marcel the Shell with Shoes On, Two a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări.

Iar dacă vreți să aflați mai multe despre Marcel, ei bine, puteți să îi cumpărați cartea.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.