Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Manifestul Orizontalitatii

Romanca Alexandra Manta intre cei 10 finalisti ai Google Photography Prize 2012

Claudia Alexandra Manta este câștigătoarea secțiunii de fotografie de călătorie a competiției organizate de Google. În noiembrie 2011, Google anunța...

Continuare...


Powered by

Manifestul Orizontalitatii

Sorin Tudorde @
7 June 2012

Într-o lume în care cu toții ne întrecem în a ne declara verticalitatea, vă propunem un Manifest al Orizontalității.

Să începem mai întâi cu o mică încălzire: 10 motive pentru care urâm facebook. Și, zău, toate sunt cât se poate de reale!

Iar acestea fiind spuse, să trecem la Manifestul Orizontalității.

Serios, dragi prieteni: or fi Mario și Fafa doar simple marionete, dar au mare dreptate. Chiar este o cauză pentru care, într-o lume a telefoanelor mobile și a oceanelor de share-uri fără sens, merită să luptăm. Adică: nimeni nu cere să ai talent la filmat (de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere), dar, dacă tot filmezi, poti face un efort din încheietura mâinii. Și astfel, brusc, lumea va fi mai cuprinzătoare. În felul ei.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. iris

    foarte tari, sorin! ambele filmulete =))))

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.