Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Manichiura: modele de unghii false irezistibile

Raluca Miheşan

Din dragoste pentru fotografie. Raluca Miheşan este îndrăgostită de fotografie. Iar aceasta se vede în fiecare dintre lucrările sale. Spune...

Continuare...


Powered by

Manichiura: modele de unghii false irezistibile

Sorin Tudorde @
30 July 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Este o manechiură pe care, cu siguranță, bărbații o vor găsi cu adevărat irezistibilă. Iar modelele de unghii false pe care le veți vedea merită, măcar din acest punct de vedere, efortul. Și ce efort!

Fiecare model de unghii false din suita celor pe care le veți vedea a necesitat – rețineți acest aspect! – două ore pentru a fi desenat. Și, mai mult, au fost folosite 1.200 de sticle de ojă de unghii și 900 de unghii false. Pentru ce? Pentru spotul de promovare al autoturismului Kia Picanto. Priviți.

V-am spus eu că bărbații vor găsi aceste modele de unghii false aboslut irezistibile? 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.