Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Magie online: un basm interactiv de la Cirque du Soleil

Persona

Cine sunteți? Și ce rol jucați pe lume? Poate unul… Sau poate mai multe? Persona! Persona, în regia lui Relu...

Continuare...


Powered by

Magie online: un basm interactiv de la Cirque du Soleil

Sorin Tudorde @
2 November 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Un experiment în spațiul virtual de o rară frumusețe.

Aceia care au instalat browserul Google Chrome se pot bucura de Movi. Kanti. Revo, o poveste interactivă rostită de magica trupă Cirque du Soleil. O poveste care ți se desfășoară în fața ochilor prin intermediul unui site în care navighezi nu cu mouse-ul sau cu tastatura, ci prin intermediul mișcărilor trupului (mișcându-te în fața calculatorului) și al vocii. Zâne, licurici, comori, dans și acrobații – Movi. Kanti. Revo., (denumire care vine din cuvintele în esperanto pentru mișcare, cântec și visare) – este un site pe care vi-l recomand cu foarte mare căldură. Și, da, site-ul detectează automat țara de proveniență a utilizatorului așa că vă veți putea bucura de această experiență în limba română. Așadar, precum zice românul din online, click aici. 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.