Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Magia, ca decor

“Mâine voi fi ceea ce am ales astăzi să fiu”

Cinci gânduri. Fiecare viață înseamnă un cumul de zile, zi după zi hoinărim de unii singuri, întâlnind hoți, stafii, uriași,...

Continuare...


Powered by

Magia, ca decor

Roxana Teacade @
6 April 2011

Pasionata de design interior si vestimentar, dar si de pictura si grafica, Bagoly Zsuzsanna reuseste sa-si transpuna viziunea pana la cel mai mic detaliu. Ca scenograf, nu se da in laturi de la nici un efort. Costume, masti, rochii dar si ladite pictate manual – totul ca povestea sa prinda valoare. I s-a intamplat sa lucreze pana noaptea tarziu pentru a pune la punct fiecare mic detaliu in doar cateva saptamani.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


M-a impresionat sa vad elemente banale transformate in accesorii de basm. Nu de putine ori a transportat copacei pe care i-a folosit ca suport pentru design si hartie de impachetat care a regenerat intr-o clipa un perete intreg sau si-a completat lucrarea cu obiecte din colectia personala. Eu numesc asta pasiune. Totala.

Nu e de mirare ca, in timp, teatre din Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Sfintu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc si Timisoara au cautat-o ca scenograf.

Ii plac provocarile si simte ca in profesia asta apare mereu ceva nou, iar astfel poate invata la nesfarsit. In prezent, lucreaza cu unul dintre cei mai prolifici dramaturgi din Europa, Roland Schimmelpfennig.

Despre autor

Roxana Teaca

| De același autor

Luna e plina, cerul e roz, norii lila.

Comentează

Parteneri