Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Machiaj

12,5 milioane de dolari pentru un Brancusi

Constantin Brâncuși continuă să fie la mare căutare printre colecționarii de artă. Prometeu, un cap turnat în bronz de Constantin...

Continuare...


Powered by

Machiaj

Sorin Tudorde @
19 January 2014

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

Despre dragoste și alte păcate. Din nou.

Adesea, chemările sufletului refuză să țină cont de vârstă. Este și cazul lui Horrie, un bărbat trecut binișor de cea de a doua tinerețe, care decide că a sosit timpul să își caute din nou dragostea. Așa că, în ton cu timpurile moderne, Horrie recurge la câteva transformări cosmetice. Scenele cu pricina pot fi, pentru unii, puțin șocante, însă, în logica povestirii, așa și trebuie să fie. Apoi urmează o poveste de dragoste, câteva zâmbete și un final fericit.

Iar acum întrebarea: dar dacă finalul ar fi fost altul? Dacă cei doi tineri la suflet ar fi decis să fie mai tânăr și ca aspect? Sau ce ar fi fost dacă doar unul dintre ei ar fi decis acest lucru, iar povestea de dragoste ar fi continuat astfel?

Oare ce ne dă nouă, celorlalți, dreptul să credem că putem să judecăm cu atât de multă ușurință viața altora?

intinerire

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Film

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.