Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Luminaris

Pina: un eveniment cinematografic

Pina, filmul care a rulat la cele mai importante festivaluri europene cu casa închisă, va fi lansat simultan în România,...

Continuare...


Powered by

Luminaris

Sorin Tudorde @
3 April 2012

O minunăție de film!

Poveste, zâmbet, destin, lumină, dragoste. Totul în doar șase minute de scurtmetraj. Priviți.

Luminaris este un film realizat de regizorul și animatorul argentinian Pablo Zaramella. Un regizor independent, premiat la unele dintre cele mai renumite festivaluri de film internaționale. Luminaris, cel mai recent film al său, a primit în 2011 două distincții în cadrul festivalului de film din Annecy, Franța.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.