Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Lumea in cinci minute

Cel aglomerat, cel amuzant, cel artistic

Trei video-povestiri din metrou. The Moscow Metro este un excelent film de doar două minute, realizat de Sasha Aleksandrov, care...

Continuare...


Powered by

Lumea in cinci minute

Sorin Tudorde @
4 January 2012

17 țări, 343 de zile, 6.237 de fotografii, 5 minute de film, o singură călătorie.

Timpul nu înseamnă nimic este un montaj video realizat de fotograful american Kien Lam. De ce acest titlu? “Anul trecut, după ce mi-am părăsit slujba, mi-am făcut bagajele, am înșfăcat aparatul foto și mi-am cumpărat un bilet – doar dus – spre Londra. 17 țări mai târziu, am montat fototografiile făcute în multe dintre uluitoarele locuri prin care am trecut în acest scurt material video.”

Time is Nothing este un film despre călătoria pe care o putem face fiecare dintre noi după Marea Evadare. Aceasta în cazul în care avem curajul să evadăm. Iar pentru a avea acest curaj este suficient să ne amintim un lucru simplu: atunci când vorbim despre viață și împlinirea ei, timpul nu înseamnă nimic. Mai multe imagini din călătoriile lui Kien, pe site-ul său.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri