Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Lumea din farfurie

Orasul de pe iPhone

Trei luni de muncă pentru 20 de secunde de proiect video. iPhone – Diorama este numele proiectului vizual realizat de...

Continuare...


Powered by

Lumea din farfurie

Sorin Tudorde @
5 April 2013

Neasemuitele aventuri ale unui arhitect pe tărâmul preparatelor (aproape) culinare.

După ce ne-a impresionat cu un portret realizat cu ajutorul urmelor lăsate de ceștile de cafea, cu un portret realizat din ceara scursă de pe lumânările care se topesc și chiar cu un portret realizat din… șosete, Hong Yi – artista din Shanghai cunoscută sub pseudonimul RED – ne impresionezază din nou. De data aceasta prin internediul unui proiect cu valențe aproape culinare: 31 Days of Creativity with Food.

Un proiect care, după cum se poate ghici și din numele său, constă în realizarea unei lucrări grafice în fiecare zi, timp de 31 de zile, folosind doar alimente și spațiul oferit de o farfurie albă.

Mai multe imagini din cadrul proiectului pe blogul artistei și pe pagina ei de facebook.

(via)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri