Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Lumea, cu si fara blit

Mi-e somnul prețios…

Un catren de Michelangelo Buonarroti. Mi-e somnul prețios și-mi pare bine că piatră sunt și-am simțuri adormite cât timp în...

Continuare...


Powered by

Lumea, cu si fara blit

Sorin Tudorde @
4 April 2012

Din America de Sud, în Japonia.

Inti-Ñan este numele unui montaj cuprinzând fotografiile realizate de către norvegianul Fresh Kumar anul trecut, în timpul călătoriei sale în America de Sud. Fotografii – veți vedea, foarte frumoase! – înlănțuindu-se pe muzica lui Mike Oldfield.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Bright Siren este un videoclip al formației japoneze Androp. Un videoclip pe care nu pentru muzică vi-l prezint (ba chiar mai mult: v-aș sfătui să nu aveți volumul prea tare). Ci pentru că jocurile de lumini de pe scenă sunt realizate prin intermediul blițurilor a sute de aparate foto, conectate la un calculator. Priviți.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri