Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Lumea ar fi perfecta daca…

Cum sa scrii bine

În data de 7 septembrie 1982, legendarul David Ogilvy a trimis o notă internă catre toți angajații agenției de publicitate...

Continuare...


Powered by

Lumea ar fi perfecta daca…

Sorin Tudorde @
6 June 2011

Lumea ar fi perfectă dacă o mulțime de lucruri foarte mărunte nu s-ar întâmpla.

“Trezirea la o oră greșită pentru că ai setat “PM” în loc de “AM”, foaia de hârtie care se rupe deoarece nu ai reușit să o perforezi bine, ciorapul desperechiat căruia nu-i mai găsești perechea… Toate acestea sunt lucruri firești, care se întamplă în vieţile noastre imperfecte de zi cu zi.” Designerul Catrina Dulay și-a propus să ne demonstreze printr-o serie de ilustratii simple “ce lumea perfectă ar fi aceea în care astfel de lucruri nu s-ar întâmpla”.

Mai multe ilustrații pe flickr.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.