Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Blues from the Mississippi live

Vis

Marcel Iureș recitând unele dintre poeziile mai puțin cunoscute ale lui Mihai Eminescu. O înregistrare de pe audiobook-ul Vis, un...

Continuare...


Powered by

Blues from the Mississippi live

WebCulturade @
9 December 2013

Ceainaria Infinitea va invita luni, 9 decembrie, ora 20:00, la un concert sustinut de Soul Serenade.

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii blues, soul si gospel care continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Au concertat intensiv de la formarea trupei in vara anului 2011 pana in prezent in toate localurile de profil din Bucuresti. Trio-ul de blues acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.In martie 2013, Soul Serenade a obtinut locul 2 la Concursul European de Blues (European Blues Challenge) din Toulouse, aceasta fiind si prima participare a Romaniei.

Componenta: Adelina Chivu – voce, chitara, Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina, Codrut Andrei – voce, mandolina.

Bilet: 30 de lei. Rezervarile se fac exclusive telefonic la: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri