Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Blues from the Mississippi live

Teatrul de Artă Bucureşti sărbătorește 1 an

Două premiere în 8 zile de sărbătoare. Pe 8 decembrie, Teatrul de Artă Bucureşti împlineşte un an! Cu această ocazie,...

Continuare...


Powered by

Blues from the Mississippi live

WebCulturade @
9 December 2013

Ceainaria Infinitea va invita luni, 9 decembrie, ora 20:00, la un concert sustinut de Soul Serenade.

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii blues, soul si gospel care continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Au concertat intensiv de la formarea trupei in vara anului 2011 pana in prezent in toate localurile de profil din Bucuresti. Trio-ul de blues acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.In martie 2013, Soul Serenade a obtinut locul 2 la Concursul European de Blues (European Blues Challenge) din Toulouse, aceasta fiind si prima participare a Romaniei.

Componenta: Adelina Chivu – voce, chitara, Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina, Codrut Andrei – voce, mandolina.

Bilet: 30 de lei. Rezervarile se fac exclusive telefonic la: 0723 175 300. Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.