Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Lăsați-va treziți de cocoș!

De ce iubim, întotdeauna, cu pasiune

Cinci gânduri înțelepte. De ce iubim, întotdeauna, cu pasiune? – fiindcă aceasta ne face foarte fericiți; de ce trebuie să...

Continuare...


Powered by

Lăsați-va treziți de cocoș!

Sorin Tudorde @
30 November 2011

Joi, 1 Decembrie, ora 12.30 în stația de metrou Unirii 1, Teatrul Masca prezintă spectacolul “Lăsați-va treziți de cocoș!”

“Entuziasmul meu legat de Ziua Națională nu a trecut niciodată dincolo de bucuria faptului că este o zi liberă și că traficul este mai puțin aglomerat. Primind propunerea și provocarea de a pregăti un spectacol pentru această ocazie, m-am găsit în situația de a mă întreba: ce îmi lipsește în această zi pentru a simți că este sărbătoare? (…)Și am realizat că ceea ce lipsește este tocmai aceasta: MEMORIA! Am uitat cât de frumoasă este țara aceasta cu tradițiile ei!

Cu aceste gânduri în minte, scenariul spectacolului pe lumină neagră, cu păpuși mânuite la masă, pregătit special pentru Ziua Națională, a venit fără efort! Vă aștept să vă spun o scurtă poveste, despre dealuri rotunde și gospodării cu grajd, despre portul popular și despre singurul ceas deșteptător insensibil la fusul orar – cocoșul!” (Laura Dumitrașcu Duică)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.