Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Lampile lenese

În căutarea perfecțiunii feminine

3.000 de ani de evoluție a standardelor de frumusețe feminine în doar trei minute video. Astăzi, în epoca implanturilor și...

Continuare...


Powered by

Lampile lenese

Sorin Tudorde @
10 June 2011

Doamnelor, domnilor, becul a evoluat. Iar “blecul” a ieșit la lumină!

Să ne fie clar: un “blec” nu este bec obişnuit! Un blec este, în esență, un bec care și-a pierdut menirea. Olandeza Pieke Bergmans, creatoarea lor, le numește “Light Blubs” și spuneau că sunt simple lămpi care au fost “infectate cu temut virus al design-ului”. Iar astfel se eexplică faptul că “au luat tot felul de forme şi dimensiuni la care nu ne-am aștepta de la niște produse atât de fiabile și de cuviincioase”. Însă, după cum se poate observa din imaginile care urmează, blecurile par a fi foarte fericite cu noua lor existență.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri