Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

La multi ani, Teatrul Masca!

Teatru la Acuarela: Poveste pentru oameni mari

Mansarda Acuarela ține aprinsă miercuri, 12 iunie, de la orele 20:00, o scânteie de teatru pentru oameni mari. Scrisă de...

Continuare...


Powered by

La multi ani, Teatrul Masca!

Sorin Tudorde @
24 May 2012

Astăzi, 24 mai 2012, Teatrul Masca împlinește 22 de ani.

22 de ani frumoși, 22 de ani ca o singură clipă.

“Astăzi, înțelegem că trebuia să supraviețuiască ceea ce atunci nu se născuse: forma de teatru pe care am propus-o publicului românesc și de oriunde. Trebuia să supraviețuiască pofta cu care ne apucăm de un nou spectacol, dorul de ideile pe care nu am apucat să le vedem pe scenă, trebuia să supraviețuiască legătura aceasta pe care am sudat-o cu spectatorii noștri în mii și mii de întâlniri, în sală sau prin parcuri, prin spitale, mall-uri sau la metrou, pe lumină sau întuneric, pe ploaie, soare sau sub fulgi. Faptul că astăzi existăm este o izbândă a sufletelor care pe 24 mai 1990 știau! Pur și simplu știau că Întâlnirea – așa cum o visau ei – încă nu se născuse, dar sub niciun chip nu trebuia să moară.”

La multi ani, Teatrul Masca! Vă mulțumim pentru cei 22 de ani de bucurii.

Fotografie de arhiva: Teatrul Masca în 1990

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri