Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

La granita imposibilului

Insomniile… de altadata

“Insomniile… de altadata”, spectacolul gândit special pentru Acuarela revine în mansarda din Polonă 40. Cuplul format din actorii Cristi Dionise...

Continuare...


Powered by

La granita imposibilului

Sorin Tudorde @
30 May 2012

Îmbinarea perfectă dintre artă, promovare și tehnologie.

Pe 17 aprilie 2012, BBC a lansat în America de Nord, pe DVD și Blu-ray, documetarul Frozen Planet. Între 19 și 22 aprilie, cu ajutorul Appshaker Ltd, BBC a organizat un eveniment de promovare al documentarului: o serie de proiecții 3D permiteau participanților să interacționeze cu animalele polare și, în același timp, să-și înregistreze aventurile pentru a le putea arăta prietenilor. Priviți.

Practic, este un film 3D care ne permite să vedem în fața ochilor animalele și, prin intermediul unei tehnologii special concepute, imaginile interacțiunilor noastre cu animalele sunt proiectate pe un alt ecran, astfel încât să le putem fotografia și filma. Minunat!

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri