Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

La granita imposibilului

O cerere in casatorie bizara

Întrebare: cât de romantică e o cerere în căsătorie dintre un țânțar și un armăsar? Dintr-o piesă precum “Cerere în...

Continuare...


Powered by

La granita imposibilului

Sorin Tudorde @
30 May 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Îmbinarea perfectă dintre artă, promovare și tehnologie.

Pe 17 aprilie 2012, BBC a lansat în America de Nord, pe DVD și Blu-ray, documetarul Frozen Planet. Între 19 și 22 aprilie, cu ajutorul Appshaker Ltd, BBC a organizat un eveniment de promovare al documentarului: o serie de proiecții 3D permiteau participanților să interacționeze cu animalele polare și, în același timp, să-și înregistreze aventurile pentru a le putea arăta prietenilor. Priviți.

Practic, este un film 3D care ne permite să vedem în fața ochilor animalele și, prin intermediul unei tehnologii special concepute, imaginile interacțiunilor noastre cu animalele sunt proiectate pe un alt ecran, astfel încât să le putem fotografia și filma. Minunat!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.