Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

La drum

Seri pentru comunitate

Vă invităm pe 15 și 17 decembrie, la două Seri pentru comunitate organizate de Asociația Urban 2020. Asociația Urban 2020...

Continuare...


Powered by

La drum

Sorin Tudorde @
13 November 2011

O călătorie în New York. Și în afara lui.

Un an în New York este un superb scurt-metraj realizat de regizorul Andrew Clancy. Titlul spune clar despre ce este vorba, însă pentru frumusețea imaginilor cuvintele sunt neîncăpătoare.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Iar dacă v-a plăcut acest film, haideți la o călătorie prin Statele Unite: vă invit să vedeți o călătorie americană de 20.000 de kilometri, condensată în doar cinci minute de film. Un film realizat de Brian DeFrees în urma unei călătorii efectuate în perioada august – octombrie 2011.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri