Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Kapitalism. Reteta noastra secreta

3 ani din viata unui animator. In 4 minute

O poveste despre pasiune. În imagini. “Pe parcursul a 3 ani (2008 – 2011) am conceput 12 desene de animaţie...

Continuare...


Powered by

Kapitalism. Reteta noastra secreta

Nicoleta Muscade @
17 November 2010

Kapitalism. Reteta noastra secreta este cel mai recent documentar al lui Alexandru Solomon.

Spre deosebire de documentarele trecute, Kapitalism a avut toate ingrendientele unui documentar reusit, atat din punct de vedere a calitatilor intrinsece cat si din perspectiva comunicarii cu publicul.

In primul rand, documentarul a fost sustinut prin intermediul unui blog ((kapitalism.ro)) pe care au fost urcate recenzii, interviuri, comentarii, dar si trailere. kapitalism.ro a fost actualizat in permanenta cu ultimele noutati, precum si cu programul cinematografelor in care rula filmul in acel moment.

De asemenea, pagina de facebook ((Kapitalism. Reteta noastra secreta – pagina de facebook)) a reprezentat unul din locurile principale in care fanii au putut relationa, cere si obtine informatii. Chiar Alexandru Solomon a fost prezent frecvent, raspunzand intrebarilor, cerand si obtinand un feedback constant din partea fanilor.

Rezultatul? In primul weekend al rularii in Bucuresti, sala cinematografului Studio a fost arhiplina.

Si, nu in ultimul rand, un alt punct forte al “retetei” de promovare: “plimbarea” documentarului prin tara, acesta ruland atat in mall-uri cat si in sali vechi de cinema, astfel incat raspandirea informatiilor cu si despre Kapitalism si Alexandru Solomon si-au putut gasi corespondentul in realitate in aproape toate marile orase.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Nicoleta Musca

| LinkedIn | Twitter | Facebook | De același autor

Fotografie, teatru, expoziţii, muzică, cărţi, evenimente, discuţii, pr, opinii, facebook, twitter… eu, adică Nicoleta. Să le citiţi cu drag:)

Comentează

Parteneri