Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Kapitalism. Reteta noastra secreta

Cuplu

Una dintre cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română. Unii te văd numai pe tine, Alţii mă văd...

Continuare...


Powered by

Kapitalism. Reteta noastra secreta

Nicoleta Muscade @
17 November 2010

Kapitalism. Reteta noastra secreta este cel mai recent documentar al lui Alexandru Solomon.

Spre deosebire de documentarele trecute, Kapitalism a avut toate ingrendientele unui documentar reusit, atat din punct de vedere a calitatilor intrinsece cat si din perspectiva comunicarii cu publicul.

In primul rand, documentarul a fost sustinut prin intermediul unui blog ((kapitalism.ro)) pe care au fost urcate recenzii, interviuri, comentarii, dar si trailere. kapitalism.ro a fost actualizat in permanenta cu ultimele noutati, precum si cu programul cinematografelor in care rula filmul in acel moment.

De asemenea, pagina de facebook ((Kapitalism. Reteta noastra secreta – pagina de facebook)) a reprezentat unul din locurile principale in care fanii au putut relationa, cere si obtine informatii. Chiar Alexandru Solomon a fost prezent frecvent, raspunzand intrebarilor, cerand si obtinand un feedback constant din partea fanilor.

Rezultatul? In primul weekend al rularii in Bucuresti, sala cinematografului Studio a fost arhiplina.

Si, nu in ultimul rand, un alt punct forte al “retetei” de promovare: “plimbarea” documentarului prin tara, acesta ruland atat in mall-uri cat si in sali vechi de cinema, astfel incat raspandirea informatiilor cu si despre Kapitalism si Alexandru Solomon si-au putut gasi corespondentul in realitate in aproape toate marile orase.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Nicoleta Musca

| LinkedIn | Twitter | Facebook | De același autor

Fotografie, teatru, expoziţii, muzică, cărţi, evenimente, discuţii, pr, opinii, facebook, twitter… eu, adică Nicoleta. Să le citiţi cu drag:)

Comentează

Parteneri