Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Jump

Floare-albastra, floare dragă

Floare albastră, floare dragă Te voi semăna în grabă Să-mi răsari în primăvară Tânără ca o fecioară. Firavă, micuţă floare,...

Continuare...


Powered by

Jump

Sorin Tudorde @
15 September 2011

Minunatele fotografii în mișcare ale unui tânăr student.

Luca Tenaglia este student. Nu, nu student la Arte, ci student la Politehinica din Milano, cea mai mare facultate tehnică din Italia. Și se declară îndrăgostit de povești, fotografie și skateboarding.

“Un puști care studiază la o facultate tehnică și se plimbă cu skateboard-ul… Ce treabă are el cu arta?” – recunoașteți etichetarea, nu-i așa? O etichetare a cărei superficialitate este demonstrată – o dată în plus – de fotografiile lui Luca. Priviți cât de bine a reușit să surprindă mișcarea trupului uman în seria numită Jump și cum a reușit să o pună în valoare folosind nisip alb și un fundal negru.

În cele din urmă, valoarea chiar nu ține seamă de etichetări. Indiferent de tipul acestora.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Etichetarile chiar nu trebuie bagate in seama...

Comentează

Parteneri