Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Jocurile și magia Lunii

Poema chiuvetei

Un poem de Mircea Cărtărescu. într-o zi chiuveta căzu în dragoste iubi o mică stea galbenă din colţul geamului de...

Continuare...


Powered by

Jocurile și magia Lunii

Sorin Tudorde @
14 June 2013

70 de secunde de încântare vizuală.

Prin folosirea inteligentă a perspectivei, Luna devine prilej de joc și de visare și abia aștepți să vezi care este următoarea năzbâtie pe care o va face.

Un foarte frumos moment video realizat de Vania Heymann, student în anul doi la Academia de Arte și Design Bezalel din Ierusalim, pentru promovarea festivalul Nopțile Albe din Tel Aviv, un festival care, așa cum se întâmplă și în alte mari orașe ale lumii, celebrează arta, în toate formele sale.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.