Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Jerry Seinfeld: prima gluma televizata

Nume ale păcatelor

Uneori, a trăi înseamnă a trăda… Viaţa este o trădare; oricine are sufletul nemuritor şi a primit viaţa e un...

Continuare...


Powered by

Jerry Seinfeld: prima gluma televizata

Sorin Tudorde @
8 May 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Jerry Seinfeld își amintește exact când a făcut prima sa glumă televizată: în aceeași zi în care a plătit pentru prima dată pentru un taxi.

Priviți imaginea alăturată. Da, este chiar el: Jerry Seinfeld. În 1977, în cadrul primei sale apariții televizate. A fost cel de al doilea invitat în cadrul Celebrity Cabaret, un spectacol de televiziune înregistrat în New York. Un moment pe care, Seinfeld l-a evocat în cadrul unui interviu recent acordat cotidianul The Times, în stilul caracteristic:

“A fost pentru prima dată în viața mea când am luat un taxi și am plătit călătoria. Mi-am spus: Sunt pe TV. Trebuie să merg mai departe. Și am luat un taxi”.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.