Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Jerry Seinfeld: prima gluma televizata

Metroul cititorilor

Luni, 1 aprilie, la 18:00, la stația de metrou Berceni, cititorii pasionați sunt invitați la o călătorie de promovare a...

Continuare...


Powered by

Jerry Seinfeld: prima gluma televizata

Sorin Tudorde @
8 May 2011

Jerry Seinfeld își amintește exact când a făcut prima sa glumă televizată: în aceeași zi în care a plătit pentru prima dată pentru un taxi.

Priviți imaginea alăturată. Da, este chiar el: Jerry Seinfeld. În 1977, în cadrul primei sale apariții televizate. A fost cel de al doilea invitat în cadrul Celebrity Cabaret, un spectacol de televiziune înregistrat în New York. Un moment pe care, Seinfeld l-a evocat în cadrul unui interviu recent acordat cotidianul The Times, în stilul caracteristic:

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“A fost pentru prima dată în viața mea când am luat un taxi și am plătit călătoria. Mi-am spus: Sunt pe TV. Trebuie să merg mai departe. Și am luat un taxi”.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri