Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Istoria limbii engleze in 10 minute

Un weekend la NexT 2011

Festivalul International de Film NexT anunta un weekend in forta, cu un program extrem de divers si bogat. Competitia continua...

Continuare...


Powered by

Istoria limbii engleze in 10 minute

Sorin Tudorde @
28 June 2011

1.600 de ani de istorie în zece minute de film animat.

ShakespeareDe unde expresia “un lup în haine de oaie”? Şi când au ajuns oamenii de ştiinţă să denumească organelor sexuale? The Open University a comprimat 1.600 de ani de istorie în doar 10 minute -extrem de amuzante! – de film animat.

Beneficiind de vocea lui Clive Anderson, cele minute de divertisment ne poartă de la Shakespeare şi Regele Ioan până la America şi Internet, arătându-ne modul în care engleza a devenit limba globală a vremurilor în care trăim.

În opinia mea – indiferent de cât de pasionați sunteți de istoria limbii engleze – seria pe care o prezint și eu în cele ce urmează, merita văzută.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri