Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Istoria designului în 10 minute

Agrafe de birou

O serie de sculpturi neașteptate. Sculpturi realizate din simple agrafe de birou de către artistul italian Pietro D’Angelo. Evident este...

Continuare...


Powered by

Istoria designului în 10 minute

Sorin Tudorde @
5 June 2013

Șase lecții de cultură generală de la Open University.

Imaginați-vă că e frumos afară și că sunteți la o terasă, cu prietenii. Și că, după ce ați terminat de povestit cum mai e pe la muncă sau pe la facultate, aruncați pe deasupra mesei, așa, într-o doară, următoarea întrebare, lăsând, cuvintele să se rostogolească: “Auzi, cât de Bauhaus e casa ta?”.

Fie și pentru neprețuitele momente care vor urma întrebării, eu zic că merită să vedeți cele șase scurte lecții animate realizate de The Open University. Lecții care acoperă (click pe fiecare link, dacă mai aveți un strop de timp): 1) Arhitectura neogotică, 2) Mișcarea artistică Arts and Crafts, 3) Mișcarea artistică Bauhaus, 4) Modernismul, 5) Designul industrial și 6) Postmodernismul.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri