Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

iPhone: trei lucruri amuzante

JR, artisul graffiti care a castigat premiul TED

Premiul TED pe anul 2011, în valoare de 100.000 de dolari a fost câștigat de artisul graffiti JR. Ca și...

Continuare...


Powered by

iPhone: trei lucruri amuzante

Sorin Tudorde @
18 October 2012

1. În Rusia, credincioșii schimbă logo-ul Apple cu semnul crucii

Potrivit portalului Interfax, s-au semnalat mai multe astfel de cazuri, inclusiv în rândurile preoților, motivul invocat fiind acela că logo-ul Apple – un măr din careva fost mușcată o bucată ar simboliza păcatul original (mai exact mărul din care au mușcat Adam și Eva) și, prin urmare, este anti-creștin. Fapt care îi determină să schimbe însemnul răului cu simbolul creștinismului, fără a renunța însă să achiziționeze produsele “păcătoase”.

2. Aplicația pentru iPhone care îți spune când este cel mai bun moment pentru a te duce până la baie in timpul unui film.

Se numește RunPee, costă 0,99 USD pe iTunes și îți spune care este momentul în care poți fugi până la toaletă fără să pierzi ceva important din filmul pe care îl urmărești. Și, chiar mai mult: pe perioada în care ai fost “ocupat”, aplicația îți prezintă și un rezumat al celor petrecute în film, astfel încât să poți privi liniștit în continuare.

3. Încărcătoare iPhone pentru iubitorii de carte

O serie de încărcătoare iPhone realizate manual, de către un artizan american, din cărți reale.

Mai multe exemple aici.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Incarcatoarele tip carte sunt senzationale. Pacat ca telefonul este un gunoi cu logo bun.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.