Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Introspectie prin “Pictura in Intuneric”

Lumea de sub ape

În culisele unei povești fotografice subacvatice. Chiar dacă unii ar putea fi tentați să creadă că este doar “încă un...

Continuare...


Powered by

Introspectie prin “Pictura in Intuneric”

WebCulturade @
23 October 2013

Evenimentul de inchidere al proiectului cultural “27 de Ragazuri”. Duminica, 27 octombrie, ora 16, la Casa de pe Chei (Splaiul Unirii, nr. 195).

Iata-ne ajunsi aici, la sfarsit. Calatoria pe care am facut-o cu voi pe acest drum cu 27 de popasuri se incheie asa cum a inceput, pe intuneric. Va invitam sa creem impreuna, arta colectiva, prin care sa ne exprimam pe noi si cum ne-a amprentat acest proiect.
Va asteptam ca pe niste prieteni in vizita, cu pensule si acuarele, vin fiert, cutia albastra care iti schimba starea, muzica si voie-buna.

Asa cum va spuneam la inceputul acestui proiect, am construit pornind am pornit de la doua idei: aceea ca din cand in cand este bine sa mai iei o pauza, sa mai stai locului si sa te uiti spre interior si aceea ca arta este necesara in procesul de autocunoastere si arta ni se intampla zi de zi. Si asa cum am promis am meditat intr-o galerie de arta, am stat la sezatoare cu instrumente vechi, am impletit papusi din panuse, am cioplit linguri, ne-am explorat corpul prin teatru vizual, pantomima si Wushu, am facut masti, am purtat masti, am olarit si in general ne-am imprietenit unii cu altii.

Vino sa ne spui cum a fost pentru tine, ce ti-a placut mai mult si mai mult, ce te-a inspirat, ce te-a bucurat sau poate ce nu ti-a fost de folos. 27 este un numar magic asa ca fii atent/a la cum apare el in calea ta saptamana aceasta (sau poate ca a aparut deja acum mai multa vreme) si povesteste-ne cand vii duminica.

Intrarea este libera. Accesul se face in baza inscrierii (contact@27deragazuri.ro) si in limita locurilor disponibile.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.