Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Intre doua lumi

OMG, FYI: LOL!

După ce, în 2006, a aprobat folosirea cuvântului “google” ca verb, Oxford English Dictionary face încă un pas în era...

Continuare...


Powered by

Intre doua lumi

Sorin Tudorde @
23 July 2012

O călătorie la hotarul dintre vis și realitate.

Un scurt film realizat de fotograful american Brad Goldpaint folosind un montaj de fotografii ale unora dintre cele mai frumoase locuri de pe teritoriul SUA.

Within Two Worlds prezintă o perspectivă alternativă a timpului, creând impresia că că ziua și noaptea coexistă într-o lume a contrastelor. O iluzie a călătoriei pe tărâmul visului, pe jumătate treaz, pe jumătate adormit, atingând bolta nevăzută care leagă Raiul și Pământul.”

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.