Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Internetul nostru cel binecuvantat

Seara de film documentar

Vineri, 14 septembrie, ora 19.00. La Studioul Horia Bernea. Babaluda Luda, de Mihai Leaha, 33 min. Filmul a luat premiu la Festivalul...

Continuare...


Powered by

Internetul nostru cel binecuvantat

Sorin Tudorde @
12 December 2012

Știți cine este singurul utilizator de twitter care se urmărește doar pe sine însuși (și nu oricum, ci în șapte variante diferite)?

Astăzi, miercuri, 12 decembrie, în jurul orei 12:00 (ora României), Papa Benedict al XVI-lea și activat contul de twitter: @Pontifex. Primul mesaj al Papei a fost unul prin care a binecuvântat cei peste 699.000 de persoane care îl urmăresc pe twitter chiar din primele momente.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


La rândul său Papa urmărește șapte conturi de twitter. Toate șapte ale sale. 🙂

Și, dacă tot pe acest subiect: twitter a lansat un site special –  2012.twitter.com – dedicat celor mai interesante momente ale anului care tocmai se încheie.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri