Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Intalnirile WebCultura, editia a doua

Fii tu însăți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

Șase gânduri înțelepte. Dacă urli te aud toți. Dacă șoptești te aude doar cine e aproape de tine. Dacă stai...

Continuare...


Powered by

Intalnirile WebCultura, editia a doua

Sorin Tudorde @
5 July 2011

Joi, 7 iulie, de la ora 19:00, pe terasa Clubului Taranului Roman, cea de a doua ediție a Întâlnirilor WebCultura vă propune o întâlnire cu artiștii Judit & Mihai Balko în cadrul unei discuții amicale despre remodelarea prin artă a spațiului public urban.

Vă propunem o discuție liberă despre remodelarea estetică a spațiului public, despre arta contemporană și despre rolul și locul artistului în societatea contemporană. Și, mai ales, vă propunem să discutăm deschis despre cum se poate implica artistul în remodalarea orașului și despre cum locuitorii urbei 2.0 pot susține în viața reală proiectele culturale în care se regăsesc.

Îi așteptăm, prin urmare, pe toți cei interesați la un dialog fără aere de prețiozitate, în cadrul căruia vom vorbi și despre apropiata lansare a proiectului Spațiu Expandat și despre cele opt lucrări de artă contemporană care, în curând, vor fi amplasate în Parcul Kiseleff din Bucureşti.

Participarea la Întâlnirile Webcultura nu este condiționată de nimic. Am aprecia totuși dacă veți lăsa un comentariu prin care să vă anunțați prezența. Din motive organizatorice, firește.

Cea de a doua ediție a Întâlnirilor Webcultura este organizată în colaborare cu Asociația Volum Art și On Media. Puteți afla mai multe despre cei doi artiști pe care îi veți întâlni urmărind blogul lui Judit Balko și blogul lui Mihai Balko. Iar dacă doriți să aflați cum a fost la prima ediție a Întâlnirilor, urmați acest link.

Ne vedem joi, 7 iulie, de la ora 19:00, pe terasa Clubului Taranului Roman. 🙂

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Ce ma bucur ca se realizeaza cea de a 2 a editie si pe asta NU o mai ratez. Ne vedem joi!

Comentează

Parteneri