Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Inima unei femei

Isaac Asimov: viziuni asupra viitorului

În 1990, Isaac Asimov a înregistrat episodul-pilot al unui serial TV care urma să sintetizeze ideile sale vizionare despre drumul...

Continuare...


Powered by

Inima unei femei

Cristina Monicade @
31 January 2017

Inima unei femei nu știe să iubească altfel decât orbește, nebunește. De fiecare dată. Fără să conteze de câte ori o face.

Inima unei femei nu te lasă niciodată să simți când este pe cale să cadă pradă iubirii. Povestea se repetă încăpățânat: iubirile vin și pleacă. Dar inima unei femei iubește mereu cu aceeași intensitate. Cu aceeași înverșunare cu care este în stare să lupte pentru o dragoste în care crede: fără să mai vadă nimic în jur, fără să creadă în nimeni altcineva în afară de omul iubit.

O femeie va păstra mereu iubirile trecute închise în inima ei, indiferent dacă au lăsat în urma lor drumuri line sau răni adânci. Le va analiza pe fiecare în parte de nenumărate ori încercând să le-nţeleagă finalul și întrebându-se unde-a greșit de s-au terminat…

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Cristina Monica

| Blog | Facebook | De același autor

Giurgiuveancă. Traducătoare. Îndrăgostită de limba spaniolă și de scris. Scriu, pentru că, dacă nu aş face-o, realitatea ar ajunge să mă apese mult prea tare.

Comentează

Parteneri