Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ingeri in lumina

Femeia fatala a anilor ’60

Nu cunoaște frigul. Nu cunoaște frica. Nu cunoaște gelozia și nici pantofii fără toc. Este ea, femeia fatala a anilor...

Continuare...


Powered by

Ingeri in lumina

Sorin Tudorde @
23 November 2011

Sunt acolo, lângă tine, privindu-te. Așteaptă doar să îi vezi.

Sculptura de mai sus este realizată din sârmă împletită. Da, banala sârmă împletită (cea întâlnită atât de des în mediul rural la gardurile pentru păsări). Sârmă împletită, luminată. Pare aproape imposbil de crezut că o întreagă vrajă se poate naște atât de ușor. Este însă o vrajă căreia doar talentul îi poate da viață.

Sunt sculpturi create de artistul francez Cédric Le Borgne pentru a ne invita pe fiecare să vedem viaţa de zi cu zi altfel decât suntem obișnuiți. Sunt sculpturi care ne invită să visăm.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.