Înfrunzirile sentimentelor

“Oricine poate iubi un trandafir, dar e nevoie de mult mai mult pentru a iubi o frunză. Este banal să iubești frumosul, dar este frumos să iubești banalul.”

sentimente-1

Câteva dintre sculpturile în frunze ale artistului de origine iraniană Omid Asadi, un artist ale cărui lucrări au fost expuse în Marea Britanie, Franța și Italia.

sentimente-2

“Arta este pentru mine un mod de a privi diferit ceea ce mă înconjoară. M-am tot întrebat de ce nimeni nu acordă atenție frumuseții frunzelor și de ce lumea le calcă în picioare. Dacă s-ar fi numit flori și nu frunze, nimeni nu le-ar fi tratat astfel! Mi-am dorit să ofer frunzelor o nouă viață și să le transform în opere de artă. Iar acesta a fost primul meu pas spre a deveni un artist al frunzelor.”

sentimente-3

sentimente-4

sentimente-5

sentimente-6

sentimente-7

sentimente-8

Alte sculpturi din frunze aici.

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

2 comentarii

  1. ana

    Intr-adevar magnific…

  2. Cristiana

    Frunzele in sine sunt opere de artă ,am fost fascinată de ele încă din copilărie si inca de atunci am simțit o durere sfâșietoare la fiecare inceput de toamna.Si astazi toamna vine pentru mine cu acelasi alai de tristeți pentru ele,pentru frunzele mele……

Adaugă comentariu