Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Infinitea Jazz InFusion: concert live de jazz

Nu îți sunt si nu îmi ești…

Oriunde-n lume ne-am muta Chiar și în bolțile cerești, Visul ucis de legi lumești Doar gându-l va mai săruta. Zadarnic...

Continuare...


Powered by

Infinitea Jazz InFusion: concert live de jazz

WebCulturade @
30 August 2012

Marti, 4 septembrie 2012, ora 20:30, Ceainaria Infinitea va propune un concert live de jazz in formula: Viorica Pintilie (voce), Ciprian Pop (chitara) si Dan Nicolau (trompeta).

Viorica Pintilie considera ca jazz-ul este cel mai complex gen de muzica pentru ca ii permite sa transmita cel mai bine emotiile si sa improvizeze. Au inspirat-o dintotdeauna Dinah Washington, Ella Fitzgerald, Erykah Badu si compozitiile lui George Gershwin.

Ciprian Pop este un chitarist apreciat si solicitat in peisajul jazz-ului romanesc; a sustinut numeroase concerte, colaborand de-a lungul timpului cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian s.a.

Trompetistul Dan Nicolau, invitat in concert, este unul dintre fondatorii formatiei “Jazz Challenge”, cap de afis in festivaluri, cantand alaturi de nume importante din jazz-ul romanesc precum Luiza Zan si Alex Man.

Pretul biletului: 20 de lei. Rezervarile se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300. Mai multe informatii pe site-ul infinitea.ro.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri