Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Inele de logodna

Munții Apuseni

O frumoasă filmare aeriană. Voi, munților mândri, moșnegi cununați Cu stelele bolții albastre, În leagănul vostru de codri și stânci...

Continuare...


Powered by

Inele de logodna

Sorin Tudorde @
25 February 2012

Pentru romanticii incurabili, inele de logodnă care lasă pe degete mesaje de dragoste.

“Imaginați-vă că persoana pe care o iubiți vă dăruiește un inel care, la prima vedere, pare un inel obișnuit. Însă mai târziu, când îl scoți de pe deget, îți spune «căsătorește-te cu mine».”

“Sau imaginați-vă că, până și în momentele în care scoateți inelul de pe deget pentru a vă spăla pe mâini, veți continua să purtați pe deget o amprentă care spune «întotdeauna».”

Astfel își prezintă designerul coreean Jungyun Yoon creația Inner Message ring, inele din argint sau aur de 14 carate, cu prețuri cuprinse între 120 și 780 de dolari.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.