Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Incercuiti pisica!

Expozitie in memoriam Alexandru Ciutureanu

Un omagiu adus lui Alexandru Ciutureanu, unul dintre puținii sculptori tradiționali din România. Expoziția In memoriam Alexandru Ciutureanu, viața și...

Continuare...


Powered by

Incercuiti pisica!

Sorin Tudorde @
23 November 2012

Un joc online simplu și amuzant.

Așadar: se dă un câmp de cercuri galbene care, atunci când faci click, își schimbă culoarea, devenind verzi. În mijlocul spațiului de joc este o pisică. Pisica se mișcă și ea cu câte un cerc de fiecare dată când faceți un click. Ceea ce trebuie să faceți este să încercuiți pisica cu un gard de cercuri închise la culoare. O sarcină care se va dovedi ceva mai complicată decât pare și un joc care creează ceva mai multă dependență decât ați fi tentați să credeți. Așadar, încercuiți pisica! (Și nu uitați nici de cele șapte site-uri amuzant de inutile pe care vi le-am recomandat acum ceva vreme)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.