Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Incantesimo Serile Clasice – povesti muzicale pentru suflet

“Dacă vei juca rolul unui geniu, vei deveni unul”

Trei gânduri ale lui Salvador Dali. Și o fotografie. “Nu-ți fie frica de perfecțiune: n-o s-o atingi niciodată.” “Nu-ți face...

Continuare...


Powered by

Incantesimo Serile Clasice – povesti muzicale pentru suflet

WebCulturade @
12 May 2014

Un voiaj muzical pentru toți iubitorii muzicii clasice.

Joi, 15 mai, ora 20:00 vă oferim o bogată colecție de piese clasice interpretate la harfă și flaut de către Miruna Vidican și Elida Tirtopan cu pasiunea care le-a adus succesul în aparițiile academice.

Incantesimo Serile Clasice, povești muzicale pentru suflet, un proiect care, într-un spațiu atipic cum este Clubul Țăranului, demonstrează că muzica clasica nu este apanajul unui public elitist și ca ea poate fi înțeleasă și iubită de către publicul larg. Ceea ce pare a o situa undeva deasupra, cumva intangibila muritorilor de rând, este doar slaba educație muzicală.

La Incantesimo Serile Clasice vor descoperi, pe rând, sensuri nebănuite ale muzicii clasice și cei mai puțin “inițiați”. Vor avea ocazia unui un voiaj muzical, ce va face tranziția de la segmentele așa-zise ușoare, la cele dificile. Vor gusta și vor îndrăgi arii din operete și operă, sonate, toccate, fugi, bagatele, lieduri, menuete…

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Incantesimo-Serile-Clasice

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.