Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Încă un adevăr despre viață

Sânzienele, către curaj

“Unii spun că în noaptea aceasta, exact la miezul nopţii, se deschid cerurile. Nu prea înţeleg cum s-ar putea deschide,...

Continuare...


Powered by

Încă un adevăr despre viață

Sorin Tudorde @
15 September 2014

Și despre sufletul pe care, nu de puține ori, îl ascundem în spatele unor măști ce nu ne reprezintă.

“Eu cred că toți rămânem aceiași oameni care eram și la vârsta de trei, șase, zece sau douăzeci de ani. Lucrul acesta e mai evident, probabil, la șase sau la șapte ani, când nu știm încă să ne prefacem; la douăzeci de ani ne căznim să ne punem diferite măști, ca să fim “în pas cu lumea”. Dacă e la modă să fii intelectual, devii și tu intelectual; dacă fetele cele mai populare sunt frivole și superficiale, te porți și tu frivol și superficial. Cu trecerea anilor însă, constați că e tot mai obositor să-ți păstrezi masca, așa că la un moment dat o dai jos și revii la propria individualitate, purtându-te tot mai firesc din zi în zi. Destul de derutant pentru cei din jur, e adevărat, dar ce ușurare fenomenală pentru tine!”

“Unul dintre cele mai norocoase lucruri ce și se pot întâmpla în viață este, cred, să ai o copilărie fericită.”

Agatha Christie
(15 septembrie 1890 – 12 ianuarie 1976)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


mastile-vietii

(foto)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.