Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Încă o dovadă de prietenie

Cinci lucruri mai puțin știute despre cafea

Știati că… 1. Potrivit statisticilor, pe întreg cuprinsul lumii, peste 500 de miliarde de căni cu cafea sunt băute în...

Continuare...


Powered by

Încă o dovadă de prietenie

Sorin Tudorde @
27 May 2014

Poate că spunându-i unui om “măi animalule”, îl lăudăm. Sau poate că jignim animalele.

Se numește Domnul G. și este un țap. Domnul G. a trăit întreaga viață alături de prietenul său Jellybean, un măgar. Cum femeia care îi avea în ogradă nu mai putea să îi îngrijească, două organizații pentru protecția animalelor s-au oferit să preia grija lor. Și astfel, Domnul G și Jellybean au fost despărțiți.

Însă mare le-a fost surpriza îngrijitorilor când au observat că Domnul G. era atât de trist încât refuza și hrană și să-și părăsească adăpostul. Cum din punct de vedere medical, Domnul G. era perfect sănătos, singura explicație era că acesta suferă dor. Așa că au călătorit 14 ore pentru a-l aduce pe Jellybean lângă prietenul său. Iar bucuria celor doi a meritat tot efortul. Priviți.

Moment în care vă invit să citiți și despre frumoasa prietenie dintre un câine și un elefant sau despre cea dintre o broască țestoasă și un rinocer. Cum spuneam: poate că ar trebui să ne gândim atunci când comparăm oamenii cu animalele…

dovada-prietenie

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri